Розвиток правового регулювання взаємодії банків з іншими суб’єктами фінансових правовідносин - Попова, С. М.; Popova, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3958-4133 (Наше право. - 2017. - № 4. - С. 200–204, 2017)
У статті розглядається структура фінансових правовідносин, діяльність суб’єктів таких правовідносин, а також аналізуються недоліки у функціонуванні банківської системи України. У роботі доводиться необхідність удосконалення правового регулювання діяльності банків з метою повернення довіри населення та бізнесу до фінансових установ.

The article deals with the structure of financial legal relations, the activity of subjects of such legal relations, as well as analyzes the shortcomings in the functioning of the banking system of Ukraine. The work needs to improve the legal regulation of banks’ activities in order to restore the confidence of the population and business to financial institutions.

В статье рассматривается структура финансовых правоотношений, деятельность субъектов таких правоотношений, а также анализируются недостатки в функционировании банковской системы Украины. В работе доказывается необходимость совершенствования правового регулирования деятельности банков с целью возвращения доверия населения и бизнеса к финансовым учреждениям.
Попова С. М. Розвиток правового регулювання взаємодії банків з іншими суб’єктами фінансових правовідносин / Попова Світлана Миколаївна // Наше право. - 2017. - № 4. - С. 200–204.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фінансові правовідносини; банківська діяльність; банк; суб’єкти фінансових правовідносин; взаємодія; субъекты финансовых правоотношений; взаимодействие; финансовые правоотношения; financial legal relations; banking; interaction; subjects of financial legal relations