Вогнева підготовка - складова професійної підготовки майбутніх офіцерів поліції - Толкачов, С. М.; Tolkachov, S. M.; Пустовий, Ю. Ю.; Pustovyi, Yu. Yu.; Хара, С. Д.; Khara, S. D.; Толкачов Сергій (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. (м. Харків, 26 трав. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 261-262, 2022)
Вогнева підготовка у загальній підготовці та майбутній професійній діяльності поліцейського як система навчальних заходів, спрямованих на засвоєння теоретичних знань і практичних умінь, необхідних для забезпечення високої бойової готовності підрозділів поліції, – одна з базових навчальних дисциплін у процесі опанування обраної професії, яка викладається протягом усього навчання в закладах зі специфічними умовами навчання системи МВС України. Без її вивчення неможливе становлення працівника поліції.

ire training in the general training and future professional activities of a police officer as a system of training activities aimed at mastering theoretical knowledge and practical skills necessary to ensure high combat readiness of police units is one of the basic academic disciplines in the process of mastering the chosen profession, which is taught throughout the training in institutions with specific training conditions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine. Without studying it, it is impossible to become a police officer.

Огневая подготовка в общей подготовке и будущей профессиональной деятельности полицейского как система учебных мероприятий, направленных на усвоение теоретических знаний и практических умений, необходимых для обеспечения высокой боевой готовности подразделений полиции – одна из базовых учебных дисциплин в процессе овладения избранной профессией, которая преподается на протяжении всего обучения в учебных заведениях со специфическими условиями обучения МВД Украины. Без ее изучения невозможно становление сотрудника полиции.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; вогнева підготовка; підготовка поліцейських; огневая подготовка; подготовка полицейских; fire training; police training