Бодинаміка української правової свідомості та культури - Дмитрієнко, І. В.; Dmytriienko, I. V.; Дмитрієнко, Ю. М.; Dmytriienko, Yu. M. (Форум права. – 2011. – № 4. – С. 192–200, 2011)
Досліджені підходи щодо становлення бодинаміки української правової свідомості як специфічної соціально-правової реальності та методу дослідження останньої. Визначені типові форми (типи) української правової свідомості за періодів її розвитку та становлення у контексті тілесної правової свідомості та її вікових специфік.

Approach concerning formation Bodynamics the Ukrainian legal consciousness as to a specific social-legal reality of a method of research of last are investigated. Typical types of the Ukrainian legal consciousness in the periods of its development and formation in a context of corporal legal consciousness and its age specificity are defined.

Исследованы подходы в отношении становления бодинамики украинского правового сознания как специфической социально-правовой реальности метода исследования последней. Определены типичные формы (типы) украинского правового сознания в периодах ее развития и становления в контексте телесного правового сознания и его возрастных специфик.
Bodynamics of the Ukrainian Legal Consciousness and Culture
Бодинамика украинского правового сознания и культуры
Дмитрієнко, І. В. Бодинаміка української правової свідомості та культури [Електронний ресурс] / І. В. Дмитрієнко, Ю. М. Дмитрієнко // Форум права. – 2011. – № 4. – С. 192–200. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 4/11divctu.pdf.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правова свідомість; українська правова свідомість; бодинаміка правової свідомості; тілесна правова свідомість; правова культура; соціоніка; правовое сознание; украинское правовое сознание; бодинамика правового сознания; правовая культура; соционика; bodynamics legal consciousness; legal awareness