Стуктура оплати праці працівників органів внутрішніх справ України - Іващенко, О. І.; Ivashchenko, O. I. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 315-324, 2010)
Розглянуто структуру грошового забезпечення працівників органів внутрішніх справ, проаналізовано нормативно-правову базу з даного питання, вказано на недоліки існуючої системи грошового забезпечення працівників ОВС, запропоновано шляхи вирішення поставленої проблеми. The structure of police officers' financial support is considered. Normative and legal base in this sphere is analyzed. Disadvantages of existing system of police officers' financial support are pointed. Ways of solving the mentioned problem are offered. Рассмотрена структура денежного обеспеченияработников органов внутренних дел, проанализована нормативно-правовая база по данному вопросу, указаны недостатки существующей системы денежного обеспечения работников ОВД, предложены пути решения поставленной проблемы.
Salary structure of employees of internal affairs bodies of Ukraine
Стуктура оплаты труда работников органов внутренних дел Украины
Іващенко, О. І. Стуктура оплати праці працівників органів внутрішніх справ України / О. І. Іващенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 3 (50). – С. 315-324.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; оплата праці; оплата труда; salary; грошове забезпечення; денежное обеспечение; financial support; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation