Місце та роль консультацій зі спеціалістом у системі непроцесуальних форм використання спеціальних знань - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258; Тагаєв, М. М.; Tahaiev, M. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 85-90., 2005)
Розкрито місце та роль консультацій зі спеціалістом у системі непроцесуальних форм використання спеціальних знань.

The place and role of consultations with a specialist in the system of non-procedural forms of use of specialized knowledge are revealed.

Раскрыто место и роль консультаций со специалистом в системе непроцессуальных форм использования специальных знаний.
Литвинов, О. М. Місце та роль консультацій зі спеціалістом у системі непроцесуальних форм використання спеціальних знань / О. М. Литвинов, М. М. Тагаєв // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. - 29. - С. 85-90.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Криминально-процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; використання спеціальних знань; use of specialized knowledge; использование специальных знаний; спеціальні знання; специальные знания; expertise; консультативна діяльність фахівця; consulting activity of a specialist; консультативная деятельность специалиста; непроцесуальні форми використання спеціальних знань; непроцессуальные формы использования специальных знаний; консультації зі спеціалістом; консультации с специалистом; consultations with a specialist; слідчі; investigators; следователи; експертні дослідження; экспертные исследования; expert research; експертизи; expertise; экспертизы