Квест-технології в освіті - Почуєва, В. В.; Pochuyeva, V. V.; ORCID https://orcid.org/0000-0003-1021-3627 (25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лют. 2020 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2020. – С. 251-252, 2020)
Розглянуто концепція квест-технології в освіті та її інтегрування в навчальний процес для активізації пізнавальної активності студентів у вищій школі в умовах неперервної освітньо-професійної парадигми впродовж життя.

The concept of quest technology in education and its integration into the educational process to enhance the cognitive activity of students in higher education in conditions of continuous educational and professional paradigm throughout life is considered.

Рассмотрена концепция квест-технологии в образовании и ее интеграции в учебный процесс для активизации познавательной активности студентов в высшей школе в условиях непрерывной образовательно-профессиональной парадигмы в течение жизни.
Почуєва, В. В. Квест-технології в освіті / Валентина Вікторівна Почуєва // 25 років становлення Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ: славетна історія та горизонти майбутнього: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 лют. 2020 р.) / МВС України, Сумська філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2020. – С. 251-252.
Keywords: самостійність; мислення; інтелект; креативність; мотивація; self-reliance; thinking; intelligence; creativity; motivation; самостоятельность; мышление; интеллект; креативность; мотивация; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации