Організаційні форми управління в органах прокуратури - Рибалка, Н. О.; Rybalka, N. O. (Європейські перспективи. - 2013. - № 4. - С. 50-55, 2013)
Виконано аналіз організаційних форм управління в органах прокуратури. Звертається увага на ознаки організаційної форми діяльності прокуратури. Докладно розглядаються питання організацій, засад і порядку діяльності прокуратури України.

The analysis of organizational forms of governance in the prosecution. Attention is paid to features of the organizational form of prosecution. Detail the question of organization, principles and procedures of the Prosecutor of Ukraine.

Выполнен анализ организационных форм управления в органах прокуратуры. Обращается внимание на признаки организационной формы деятельности прокуратуры. Подробно рассматриваются вопросы: организации, принципы и порядок деятельности прокуратуры Украины.
Keywords: органи прокуратури; управління; форма державного управління; організаційні форми; матеріально-технічні форми; prosecutor's office; administration; form of state administration; organizational forms; material and technical forms; органы прокуратуры; управление; форма государственного управления; организационные формы; материально-технические формы