Роль компетентністного підходу у професійній підготовці працівників органів внутрішніх справ - Лаврик, Ю. В.; Lavryk, Yu. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 413-418, 2007)
Розглянуто сутність поняття компетентності та визначено особливості формування компетентності працівників органів внутрішніх справ у процесі професійної підготовки. The essence of the concept of competence is considered and the peculiarities of forming the competence of law enforcement officers in the process of vocational training are determined. Рассмотрена сущность понятия компетентности и определены особенности формирования компетентности работников органов внутренних дел в процессе профессиональной подготовки.
The role of the competence approach in the professional training of law enforcement officers
Роль компетентностного подхода в профессиональной подготовке сотрудников органов внутренних дел
Лаврик, Ю. В. Роль компетентністного підходу у професійній підготовці працівників органів внутрішніх справ / Ю. В. Лаврик // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 413-418.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; компетентність; компетентность; competence; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training