Психологічні особливості вчинення злочинів і правопорушень під час воєнних дій - Худавердова, А. О.; Khudaverdova, A. O. (Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психол. форуму (м. Харків, 15 квіт. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 121-123, 2022)
Зазначено, що проблема девіантної поведінки при веденні бойових дій трактується неоднозначно, вона складна для психологічного та правового аналізу та часто викликає багато запитань як предмет психологічного аналізу.

It is noted that the problem of deviant behavior during hostilities is interpreted ambiguously, it is difficult for psychological and legal analysis and often raises many questions as a subject of psychological analysis.

Отмечено, что проблема девиантного поведения при ведении боевых действий трактуется неоднозначно, сложна для психологического и правового анализа и часто вызывает много вопросов как предмет психологического анализа.
Худавердова, А. О. Психологічні особливості вчинення злочинів і правопорушень під час воєнних дій / Анна Олександрівна Худавердова // Особистість, суспільство, війна : тези доп. учасників міжнар. психол. форуму (м. Харків, 15 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Нац. поліція України та ін. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 121-123.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; війна; вчинення злочинів; вчинення правопорушень; воєнні дії; девіантна поведінка; war; committing crimes; commission of offences; military actions; deviant behavior; война; совершение преступлений; совершение правонарушений; военные действия; девиантное поведение