Щодо проблем класифікації засобів забезпечення дисципліни та законності в органах Державної фіскальної служби України - Панасюк, О. В.; Panasiuk, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1621-687X (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали Х Міжнар. наук-практ. конф. (м. Суми, 20-21 трав. 2017 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2017. – С. 99 - 101., 2017)
Зазначено, що система засобів забезпечення законності та дисципліни в органах державної фіскальної служби включає в себе: юридичні (правові) засоби, належну роботу з кадрами, стимулювання до більш якісного виконання покладених на них завдань, а також систему підвищення кваліфікації особового складу та відповідне матеріально-технічне забезпечення.

It is noted that the system of means to ensure the rule of law and discipline in the bodies of the state fiscal service includes: legal (legal) means, proper work with personnel, stimulation of better performance of the tasks assigned to them, as well as a system for improving the qualifications of personnel and the corresponding material and technical supply.

Отмечено, что система средств обеспечения законности и дисциплины в органах государственной фискальной службы включает в себя: юридические (правовые) средства, надлежащую работу с кадрами, стимулирование более качественного выполнения возложенных на них задач, а также систему повышения квалификации личного состава и соответствующее материально-техническое снабжение.
Панасюк О. В. Щодо проблем класифікації засобів забезпечення дисципліни та законності в органах Державної фіскальної служби України / О. В. Панасюк // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали Х Міжнар. наук-практ. конф. (м. Суми, 20-21 трав. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ,Сумська філія Харк. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2017. – С. 99 - 101.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державна фіскальна служба України; дисципліна; законність; юридична відповідальність; кадрова робота; підвищення кваліфікації кадрів; дисциплина; законность; юридическая ответственность; кадровая работа; повышение квалификации кадров; discipline; legitimacy; legal liability; personnel work; staff development; Государственная фискальная служба Украины; State Fiscal Service of Ukraine; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financial Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность