Правове регулювання недоторканності права власності у кримінальному процесі країн СНД - Дрозд, А. В.; Drozd, A. V. (Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 листоп. 2018 р.). – Харків: ХНУВС, 2018. – С. 56-58, 2018)
Надано порівняльно-правовий аналіз кримінального процесуального законодавства зарубіжних країн. Досліджено зарубіжний досвід правового регулювання недоторканності права власності в кримінальному процесі.

A comparative legal analysis of the criminal procedural legislation of foreign countries is provided. The foreign experience of legal regulation of the inviolability of property rights in criminal proceedings is studied.

Представлен сравнительно-правовой анализ уголовного процессуального законодательства зарубежных стран. Исследован зарубежный опыт правового регулирования неприкосновенности права собственности в уголовном процессе.
Дрозд, А. В. Правове регулювання недоторканності права власності у кримінальному процесі країн СНД / Альона Вікторівна Дрозд // Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 56-58.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; країни СНД; Співдружність Незалежних Держав; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; недоторканність права власності; inviolability of the property right; неприкосновенность права собственности