Становлення та перспективи розвитку криміналістичної методики розслідування злочинів - Федосова, О. В.; Fedosova, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5577-8333 (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2020. – Вип. 46. – С. 174-178, 2020)
Проаналізовано наукові дослідження щодо етапів становлення та напрямів розвитку криміналістичної методики розслідування злочинів у сучасних умовах, а також визначено роль вітчизняних науковців у формуванні її теоретичних засад.

The scientific researches on the stages of formation and directions of development of the criminalistic technique of investigation of crimes in modern conditions are analyzed, and also the role of domestic scientists in formation of its theoretical bases is defined.

Проанализированы научные исследования относительно этапов становления и направлений развития криминалистической методики расследования преступлений в современных условиях, а также определена роль отечественных ученых в формировании ее теоретических основ.
Formation and prospects for the development of forensic methods of crime investigation
Федосова, О. В. Становлення та перспективи розвитку криміналістичної методики розслідування злочинів / Федосова О. В. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія: Юриспруденція. – 2020. – Вип. 46. – С. 174-178. - DOI: https://doi.org/10.32841/2307-1745.2020.46.36.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; криміналістична методика; криминалистическая методика; forensic methodology; розслідування злочинів; расследования преступлений; crime investigation; наукові погляди; научные взгляды; scientific views