Кіберінциденти в органах поліції: алгоритм реагування та локалізація наслідків у межах національної системи кіберзахисту - Чорненька, С. В.; Chornenka, S. V.; Лашко, О. О.; Lashko, O. O.; Мучичка, О. О.; Muchychka, O. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 511-514, 2025)
Ефективне реагування на кіберінциденти в органах поліції є важливою складовою загальнонаціональної системи кіберзахисту, спрямованої на забезпечення безпеки критичної інформаційної інфраструктури. Наявність чіткого алгоритму дій - від виявлення та класифікації кіберінциденту до його локалізації та усунення наслідків - дозволяє оперативно реагувати на загрози та мінімізувати їхній вплив.

Effective response to cyber incidents in police agencies is an important component of the nationwide cyber defense system aimed at ensuring the security of critical information infrastructure. The presence of a clear algorithm of actions - from the detection and classification of a cyber incident to its localization and elimination of consequences - allows for a prompt response to threats and minimize their impact.
Keywords: органи поліції; кіберінциденти; забезпечення кібербезпеки; національна система кіберзахисту; алгоритм дій; police agencies; cyber incidents; cybersecurity; national cyber defense system; action algorithm