Основні аспекти правового регулювання міжнародних відносин у Східному Середземномор'ї - Кондратюк, О. В.; Kondratyuk, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 85 - 91, 2006)
Досліджуються міжнародно-правові стосунки античних держав у Східному Середземномор’ї в історико-правовому аспекті. Исследуются международно-правовые отношения античных государств в Восточном Средиземноморье в историко-правовом аспекте. It examines the international legal relations of the ancient states in the Eastern Mediterranean in historical and legal terms.
Кондратюк, О. В. Основні аспекти правового регулювання міжнародних відносин у Східному Середземномор'ї / О. В. Кондратюк // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 85 - 91
Keywords: античні держави; античные государства; Східне Середземномор'є; Восточное Средиземноморье; міжнародно-правові стосунки; международно-правовые отношения; регулювання міжнародних відносин; регулирование международных отношений