Податкові канікули як інструмент послаблення податкового тиску під час карантину - Водолазська, Н. В.; Vodolazska, N. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-2990-0980 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 76 - 77., 2020)
Встатті розглянуто Закон України, що набрав чинності 18 березня 2020 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню корона вірусної хвороби (COVID-19)" (№3220). В статье рассмотрен Закон Украины, вступивший в силу 18 марта 2020 года «О внесении изменений в Налоговый кодекс Украины и другие законы Украины о поддержке налогоплательщиков на период осуществления мер, направленных на предотвращение возникновения и распространения корона вирусной болезни (COVID-19)» (№ 3220). The Law of Ukraine, which entered into force on March 18, 2020 "On Amendments to the Tax Code of Ukraine and Other Laws of Ukraine on Support of Taxpayers for the Period of Measures to Prevent the Occurrence and Spread of Crown Viral Disease (COVID-19)" 3220).
Водолазська Н.В. Податкові канікули як інструмент послаблення податкового тиску під час карантину / Н.В. Водолазська // Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 76 - 77.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; податкові канікули; карантин; податкові пільги; закон; налоговые каникулы; tax holidays; quarantine; tax benefits; law; налоговые льготы