Актуальні аспекти відкриття провадження в справі про адміністративне правопорушення - Панасюк, О. В.; Panasiuk, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1621-687X (Юридична наука. - 2019. - № 2 (92). - С. 199-206, 2019)
Досліджено здійснення провадження у справах про адміністративні проступки. Проаналізовано стадію відкриття провадження. Визначено етапи даної стадії та розглянуто окремі процесуальні дії. Наголошено, що структура стадії відкриття провадження не є сталою і залежить від виду правопорушення та суб’єкта, що розглядатиме справу.

The article is devoted to the study of the implementation of proceedings in cases of administrative offenses. The stage of initiating proceedings is analyzed. The stages of this stage are determined and separate procedural actions are analyzed. It is concluded that the structure of the stage of initiating proceedings is not stable and depends on the type of offense and the subject who will consider the case.

Исследовано осуществление производства по делам об административных проступках. Проанализирована стадия открытия производства. Определены этапы данной стадии и рассмотрены отдельные процессуальные действия. Отмечено, что структура стадии открытия производства не является устойчивой и зависит от вида правонарушения и рассматривающего дело субъекта.
Actual aspects of opening proceedings in the case of an administrative offense
Актуальные аспекты открытия производства по делу об административном правонарушении
Панасюк, О. В. Актуальні аспекти відкриття провадження в справі про адміністративне правопорушення / Панасюк О. В. // Юридична наука. - 2019. - № 2 (92). - С. 199-206.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; провадження; proceedings; производство; адміністративне правопорушення; administrative offence; административное правонарушение; стадії адміністративного провадження; administrative stage proceedings; стадии административного производства; провадження в справах про адміністративні правопорушення; proceedings in cases of administrative offenses; производство по делам об административных правонарушениях