Шляхи вдосконалення організаційної структури Державної фіскальної служби - Чорна, А. М.; Chorna, A. M.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-0519-7300 (Науковий вісник публічного та приватного права. - 2017. - Вип. 2. - С. 213-217, 2017)
Проаналізовано основні етапи реформування і розвитку державної податкової служби в Україні. Зауважено, що пошуки оптимальної структури органів влади, які реалізують державну податкову політику, почалися ще до проголошення незалежності України. З урахуванням конструктивного аналізу норм законодавства, сформульовано авторське бачення шляхів вдосконалення організаційної структури Державної фіскальної служби.

The main stages of the reform and development of the state tax service in Ukraine are analyzed. It was noted that the search for the optimal structure of the authorities implementing the state tax policy began even before the declaration of Ukraine's independence. Taking into account the constructive analysis of legislation, the author's vision of ways to improve the organizational structure of the State Fiscal Service was formulated.

Проанализированы основные этапы реформирования и развития государственной налоговой службы в Украине. Отмечено, что поиск оптимальной структуры органов власти, реализующих государственную налоговую политику, начался еще до провозглашения независимости Украины. С учетом конструктивного анализа норм законодательства, сформулировано авторское видение путей усовершенствования организационной структуры Государственной фискальной службы.
Чорна, А. М. Шляхи вдосконалення організаційної структури Державної фіскальної служби / Чорна А. М. // Науковий вісник публічного та приватного права. - 2017. - Вип. 2. - С. 213-217.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державна фіскальна служба України; State Fiscal Service of Ukraine; Государственная фискальная служба Украины; організаційна структура; organizational structure; организационная структура; податкова політика; tax policy; налоговая политика