Теоретичні принципи процесуальної діяльності органів внутрішніх справ - Слинько, Д. В.; Slynko, D. V.; Дмитро Слинько (Вісник Запорізького юридичного інституту. - 2001. - №4. - С. 94-100, 2001)
Надано характеристику теоретичний принципів процесуальної діяльності органів внутрішніх справ.

The characteristics of theoretical principles of internal affairs agencies’ procedural activities have been provided.

Охарактеризованы теоретические принципы процессуальной деятельности органов внутренних дел.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; процесуальна діяльність; процессуальная деятельность; procedural activity