Комунальна власність як джерело економічної самодостатності місцевого самоврядування - Кириченко, Ю. М.; Kyrychenko, Yu. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9125-218X (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 336-342, 2011)
Досліджено особливості запровадження інституту комунальної власності в Україні, визначено поняття, структуру комунальної власності та основні напрямки вдосконалення законодавства про місцеве самоврядування, зокрема щодо визначення комунальної власності як джерела економічної самодостатності місцевого самоврядування. The features of becoming of institute of community property in Ukraine are investigated, a concept, structure of community property and basic directions of legislation improvement about local self-government is certain, including in regard to determination of community property as a source of economic all-sufficientness of local self-government. Исследованы особенности становления института коммунальной собственности в Украине, определены понятие, структура коммунальной собственности и основные направления усовершенствования законодательства о местном самоуправлении, в том числе в отношении определения коммунальной собственности как источника экономической самодостаточности местного самоуправления.
Communal property as a source of economic self-sufficiency of local self-government
Коммунальная собственность как источник экономической самодостаточности местного самоуправления
Кириченко, Ю. М. Комунальна власність як джерело економічної самодостатності місцевого самоврядування / Ю. М. Кириченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 4 (55). – С. 336-342.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; місцеве самоврядування; местное самоуправление; local self-government; комунальна власність; коммунальная собственность; communal property; територіальна громада; территориальная община; поняття; понятие; concept; структура; structure