Верховенство права та законність як принципи громадського контролю за діяльністю Національної поліції України - Крут, К. О.; Krut, K. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3027-4198 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 149-151., 2019)
Стаття присвячена принципам громадського контролю за діяльністю органів Нацполіції України. Автор вважає беззаперечним факт того, що саме верховенство права та законність є ключовими і найбільш важливими засадами здійснення будь-якої діяльності, в тому числі це стосується і здійснення громадського контролю за діяльністю органів Національної поліції України.

The article is devoted to the principles of public control over the activities of the National Police of Ukraine. The author considers it an undeniable fact that the rule of law and legality are the key and most important principles of any activity, including public control over the activities of the National Police of Ukraine.

Статья посвящена принципам общественного контроля деятельности органов Нацполиции Украины. Автор считает бесспорным факт того, что именно верховенство права и законность являются ключевыми и наиболее важными основами осуществления любой деятельности, в том числе это касается и осуществления общественного контроля деятельности органов Национальной полиции Украины.
Крут, К. О. Верховенство права та законність як принципи громадського контролю за діяльністю Національної поліції України / Катерина Олегівна Крут // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 149-151.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; громадський контроль; public control; общественный контроль; верховенство права; rule of law; принцип законності; principle of legality; принцип законности