Поняття й види учасників виконавчого провадження - Уварова, С.; Yvarova, S. (Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 10. - С. 155-159, 2018)
У статті досліджено наукові підходи до визначення поняття й видів учасників виконавчого про-вадження, на основі чого запропоновано власне визначення учасників виконавчого провадження, а та-кож узгоджено та вироблено авторську позицію щодо їх класифікації.

The article investigates scientific approaches to defining the concept and types of participants in enforcement proceedings, based on which the own definition of participants in enforcement proceedings is proposed, and also the author's position on their classification is agreed and developed.

В статье исследованы научные подходы к определению понятия и видов участников исполнительного производства, на основе чего предложено собственное определение участников исполнительного производства, а-же согласованно и произведено авторскую позицию по их классификации.
Уварова, С. Поняття й види учасників виконавчого провадження / С. Уварова // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 10. - С. 155-159.
Keywords: учасники виконавчого провадження; субʼєкти виконавчого провадження; участники исполнительного производства; субъекты исполнительного производства; participants in enforcement proceedings; subjects of enforcement proceedings; виконавче провадження; державний виконавець; приватний виконавець; стягувач; експерт; боржник; государственный исполнитель; частный исполнитель; взыскатель; должник; эксперт; state executor; private executor; collector; debtor; expert; executive proceedings; исполнительное производство; Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина