Запровадження нових форм та методів роботи Національної поліції України на регіональному рівні (на прикладі Харківської області) - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Актуальні проблеми правової науки і державотворення України в контексті правової інтеграції: зб. матеріалів IX наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 102-105, 2016)
У доповіді досліджено процес створення підрозділів реагування й підрозділів превенції поліції Харківської області, проаналізовані особливості їх форм і методів роботи. Висвітлено особливості нової структури підрозділів поліції за «кущовим» принципом управління.

The report explores the process of creating response units and police prevention units of the Kharkiv region, analyzed the features of their forms and methods of work. The features of the new structure of the police units on the "cluster" principle of control are highlighted.

В докладе исследован процесс создания подразделений реагирования и подразделений превенции полиции Харьковской области, проанализированы особенности их форм и методов работы. Освещены особенности новой структури подразделений полиции по «кустовому» принципу управления.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; Харківська область; Харьковская область; Kharkiv region; протидія праворушенням; реформування; противодействие праворушенням; реформирование; counteraction to offences; reforming