Критерії ефективності діяльності уповноваженого органу з питань пробації в Україні - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2886-695X; ResearcherID: J-7221-2016; Капустіна, К. О.; Kapustina, К. O. (Вісник Пенітенціарної асоціації України. – 2018. – № 3. – С. 27-38, 2018)
Розкрито значення вироблення узгодженої процедури оцінювання ефективності діяльності уповноваженого органу з питань пробації. Запропоновано класифікацію критеріїв ефективності роботи уповноваженого органу з питань пробації з поділом на загальні та спеціальні. Надано характеристику складових елементів кожної групи критеріїв. Окреслено вимоги, яким повинні відповідати показники, що характеризують критерії ефективності роботи уповноваженого органу з питань пробації: поєднання кількісних і якісних показників, достовірність показників, порівнюваність показників та оптимальність показників.

The importance of developing the agreed and approved procedure for evaluating the effectiveness of the authorized body on probation is revealed. The classification of criteria of efficiency (on the general and special ones) of activities of the authorized body on probation is offered. The description of the constituent elements of each group of the criteria is provided. The requirements to the indicators, which characterize the criteria of efficiency of work of the authorized body on probation (the quantitative and qualitative indicators combination; the indicators reliability; the indicators comparability; the indicators optimality) are determined.

Раскрыто значение выработки согласованной процедуры оценки эффективности деятельности уполномоченного органа по вопросам пробации. Предложена классификация критериев эффективности работы уполномоченного органа по вопросам пробации с делением на общие и специальные. Охарактеризованы составляющие элементы каждой группы критериев. Определены требования, которым должны соответствовать показатели, характеризующие критерии эффективности работы уполномоченного органа по вопросам пробации: сочетание количественных и качественных показателей, достоверность показателей, сравниваемость показателей, оптимальность показателей.
Criteria of efficiency of activities of the authorized body on probation in Ukraine
Безпалова О. І. Критерії ефективності діяльності уповноваженого органу з питань пробації в Україні / Безпалова О. І., Капустіна К. О. // Вісник Пенітенціарної асоціації України. – 2018. – № 3. – С. 27-38.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; пробація; уповноважений орган з питань пробації; ефективність; результативність; пробация; уполномоченный орган по вопросам пробации; эффективность; результативность; authorized body on probation; effectiveness; probation