Щодо питання розуміння адміністративного провадження як частини адміністративного процесу - Джафарова, М. В.; Dzhafarova, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6203-0027 (Молодий вчений. - 2016. - № 12 (39). - С. 571-574, 2016)
Статтю присвячено дослідженню категорії «адміністративне провадження», її поняттю, значенню та ролі в адміністративному процесі України. Проаналізовано ряд наукових підходів щодо визначення обсягу категорії «адміністративне провадження», досліджено його правову природу, висловлено власні погляди щодо його формулювання.

The article is devoted to the research of category of the administrative execution, its concept, significance and place in the administrative proceedings of Ukraine. A number of scientific approaches to define the concept of administrative execution notion is analyzed. Its legal nature is researched author's own views according to its formation are expressed. The author determines the stated category as an aggregate of legal subjectily.

Статья посвящена исследованию категории административного производства, его понятию, значению и роли в административном процессе Украины. Проанализированы научные подходы относительно содержания категории «административное производство», исследована ее правовая природа, выражены собственные позиции к формулированию данного понятия.
К вопросу в отношении понимания административного производства как составляющая административного процесса
To the question of understanding of administrative execution as the part of administrative procedural law
Джафарова М.В. Щодо питання розуміння адміністративного провадження як частини адміністративного процесу / Джафарова М.В. // Молодий вчений. - 2016. - № 12 (39). - С. 571-574.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне процесуальне право; адміністративне провадження; процесуальна діяльність; адміністративно-процесуальні норми; адміністративна справа; administrative procedural law; execution; administrative proceedings; procedural activity; administrative procedural norms; administrative affair; административное процессуальное право; административное производство; процессуальная деятельность; административно-процессуальные нормы; административное дело