Форми та методи забезпечення громадського порядку органами внутрішніх справ - Андрєєва, О. Б.; Andrieieva, O. B. (Право і безпека. - 2011. - № 4 (41). - С. 104-107, 2011)
Розглянуто окремі форми та методи забезпечення громадського порядку органами внутрішніх справ України. Визначено особливості форм їх діяльності та необхідність комплексного застосування методів переконання та примусу.

Individual forms and methods of public order ensuring by internal affairs agencies of Ukraine are considered. The features of the methods of their activities and the need for integrated application of methods of persuasion and coercion are distinguished.

Рассмотрены отдельные формы и методы обеспечения общественного порядка органами внутренних дел Украины. Выделены особенности форм их деятельности и необходимость комплексного применения методов убеждения и принуждения.
Forms and methods of public order ensuring by internal affairs agencies
Формы и методы обеспечения общественного порядка органами внутренних дел
Keywords: органи внутрішніх справ; law enforcement bodies; органы внутренних дел; охорона громадського порядку; protection of public order; охрана общественного порядка; форми правоохоронної діяльності; forms of law enforcement activity; формы правоохранительной деятельности