Деякі проблемні питання принципу змагальності на стадії досудового розслідування - Парасочкіна, К. В.; Parasochkina, K. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 160-165, 2005)
Досліджено конституційне положення здійснення судочинства на основі змагальності і рівноправності сторін. Розглянуто деякі проблемні питання принципу змагальності на стадії досудового розслідування. The constitutional position of judiciary on the basis of competitiveness and equality of parties is investigatedSome problematic issues of the principle of competitiveness at the pre-trial stage are considered. Исследовано конституционное положение осуществления судопроизводства на основе состязательности и равноправия сторон. Рассмотрены некоторые проблемные вопросы принципа состязательности на стадии досудебного расследования.
Some problematic issues of the principle of adversarial pre-trial competition
Некоторые проблемные вопросы принципа состязательности на стадии досудебного расследования
Парасочкіна, К. В. Деякі проблемні питання принципу змагальності на стадії досудового розслідування / К. В. Парасочкіна // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. - Вип. 30. - С. 160-165.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation; принцип змагальності; принцип состязательности; adversarial principle; кримінальне судочинство; уголовное судопроизводство; criminal proceedings