Дослідження кримінологічне - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5599-3335 (Українська кримінологічна енциклопедія/за заг. ред. В. В. Чернєя, В. В. Сокуренко, упоряд. О. М. Джужа, О. М. Литвинов. Харк. нац. ун-т внутр. справ, Нац. акад. внутр. справ, Кримін. асоц. України. - Харків – Київ: Золота миля, 2017. - С. 190–191, 2017)
В публікації розкривається зміст терміну «дослідження кримінологічне». Визначаються його завдання, методологія та етапи. Аналізуються класифікації кримінологічних досліджень та розкривається зміст їх основних видів. This publication reveals the meaning of the term "criminological research." Definition of the objectives, methodology and stages. Analyzes and classification of criminological research revealed their basic content types. В публикации раскрывается содержание термина «исследования криминологическое». Определяются его задачи, методология и этапы. Анализируются классификации криминологических исследований и раскрывается содержание их основных видов.
Фіалка М. І. Дослідження кримінологічне // Українська кримінологічна енциклопедія/за заг. ред. В. В. Чернєя, В. В. Сокуренко/упоряд. О. М. Джужа, О. М. Литвинов. Харк. нац. ун-т внутр. справ, Нац. акад. внутр. справ, Кримін. асоц. України. Харків – Київ: Золота миля, 2017. С. 190–191.
Keywords: дослідження кримінологічне; кримінологічне дослідження; criminological research; исследование криминологическое; criminological research; криминологическое исследование