Сучасні проблеми юридичної науки та практики в роботах молодих вчених - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Школа наукового лідерства факультету № 1; Науково-дослідний інститут публічної політики і соціальних наук (Харків, 2021. – 105 с., 2021)
У збірці знайшли відображення наукові розробки учасників Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ, присвячені розкриттю питання підготовки курсантів (слухачів) у закладах вищої освіти МВС України.

The collection reflects the scientific developments of the participants of the School of Scientific Leadership of the Faculty of Kharkiv National University of Internal Affairs, dedicated to the issue of training cadets (students) in higher education institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine.

В сборнике отражены научные разработки участников Школы научного лидерства факультета Харьковского национального университета внутренних дел, посвященные вопросу подготовки курсантов (студентов) в высших учебных заведениях МВД Украины.
Матеріали круглого столу Школи наукового лідерства факультету №1 Харківського національного університету внутрішніх справ
Сучасні проблеми юридичної науки та практики в роботах молодих вчених: матеріали кругл. столу Шк. наук. лідерства ф-ту №1 Харків. нац. ун-ту внутр. справ (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.) / Харків. нац. ун-т внутр. справ, Шк. наук. лідерства ф-ту № 1, Н.-д. ін-т публ. політики і соц. наук. – Харків, 2021. – 105 с.
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Держава і право. State and Law. Государство и право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право