Податок на виведений капітал як інструмент стимулювання інвестиційної активності - Павленко, Н. В.; Pavlenko, N. V.; Павленко Наталія Вікторівна (Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики: тези доп. та повідом. учасників Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Львів, 1 черв. 2018 р.). – Львів: ЛьвДУВС, 2018. - С. 121-123, 2018)
В роботі обгрунтовуються перваги податку на виведений капітал у порівнянні з податком на прибуток. Показано, яким чином податок на виведений капітал здатен стимулювати інвестиційну активність. The paper substantiates the merits of the tax on the withdrawn capital in comparison with the tax on profit. It is shown how the tax on the withdrawn capital can stimulate investment activity. В работе обоснованы преимущества налога на выведенный капитал в сравнении с налогом на прибыль. Показано, каким образом налог на выведенный капитал способен стимулировать инвестиционную активность.
Keywords: економіка України; economy of Ukraine; экономика Украины; податок на виведений капітал; tax on withdrawn capital; налог на выведенный капитал; инвестиционная активность; інвестиційна активність; investment activity