Групова терапія як метод надання психологічної допомоги правоохоронцям, які мають бойовий досвід - Крівуля, В. Є.; Krivulia, V. Ye. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 153-155, 2023)
Розглянуто ефективність використання групових методів психотерапії для психологічної допомоги, корекції та реабілітації правоохоронців, які брали участь в бойових діях. Наголошено, що для багатьох випадків роботи з наслідками психологічних травм найбільш успішною є групова робота, наведено конкретні переваги групової терапії.

The effectiveness of using group psychotherapy methods for psychological assistance, correction and rehabilitation of law enforcement officers who participated in hostilities. It is emphasized that for many cases, work with the consequences of psychological trauma is the most successful there is group work, specific advantages of group therapy are given.

Рассмотрена эффективность использования групповых методов психотерапии для психологической помощи, коррекции и реабилитации правоохранителей, участвовавших в боевых действиях. Отмечено, что для многих случаев работы с последствиями психологических травм наиболее успешной есть групповая работа, приведены конкретные преимущества групповой терапии.
Крівуля, В. Є. Групова терапія як метод надання психологічної допомоги правоохоронцям, які мають бойовий досвід / Валерій Євгенович Крівуля // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 153-155.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронці; law enforcement officers; правоохранители; групові методи психотерапії; group methods of psychotherapy; групповые методы психотерапии; посттравматичний стресовий розлад; post-traumatic stress disorder; посттравматическое стрессовое расстройство