Держава як суб'єкт права інтелектуальної власності за законодавством України - Голубенко, О. Є.; Holubenko, O. Ye. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип.32.- С. 310 - 314, 2006)
Проводиться аналіз чинного законодавства України щодо правового становища держави як суб’єкта права інтелектуальної власності з визначенням основних правових проблем в цій сфері, шляхів їх подолання і можливостей удосконалення законодавства. Проводится анализ действующего законодательства Украины относительно правового положения государства как субъекта права интеллектуальной собственности с определением основных правовых проблем в этой сфере, путей их преодоления и возможностей совершенствования законодательства. The current legislation of Ukraine on the legal position of the state as a subject of intellectual property rights is analyzed, with the identification of the main legal problems in this field, ways of overcoming them and possibilities of improvement of legislation.
Голубенко, О. Є. Держава як суб'єкт права інтелектуальної власності за законодавством України / О. Є. Голубенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 310 -314
Keywords: інтелектуальна власність; интеллектуальная собственность; Цивільний кодекс України; Гражданский кодекс Украины; цивільні правовідносини; гражданские правоотношения; суб'єкти права; субъекты права