Договір купівлі-продажу тварин - Коломийченко, І. О.; Kolomyichenko, I. O. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 288-289, 2023)
Відзначено, що договір купівлі-продажу тварин є правовим документом, який регулює відносини між продавцем і покупцем тварини. Для того, щоб такий договір був юридично дійсним, необхідно враховувати ряд обов’язкових вимог.

It is noted that the contract of sale of animals is a legal document that regulates relations between seller and buyer of the animal. In order for such an agreement to be legally valid, it is necessary to take into account a number of mandatory requirements.

Отмечено, что договор купли-продажи животных является правовым документом, регулирующим отношения между продавцом и покупателем животного. Для того чтобы такой договор был юридически действительным, необходимо учитывать ряд обязательных требований.
Keywords: тварини; animals; животные; договір купівлі-продажу тварин; contract of sale of animals; договор купли-продажи животных; правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование