Упровадження медіативної процедури в діяльність правоохоронних органів - Дорошенко, В. А.; Doroshenko, V. A. (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. IV наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 27 червня 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 96-99, 2024)
Стверджено, що запровадження процедури медіації у діяльність Національної поліції на законодавчому рівні може мати позитивний вплив не тільки на підвищення ефективності роботи правоохоронних органів, але й сприяти збільшенню рівня довіри до працівників поліції з боку населення.

It has been asserted that the introduction of the mediation procedure into the activities of the National Police is based on legislation level can have a positive impact not only on increasing the efficiency of law enforcement agencies, but also contribute to increasing the level of trust in police officers on the part of the population.

Утверждено, что введение процедуры медиации в деятельность Национальной полиции на законодательном уровне может оказать положительное влияние не только на повышение эффективности работы правоохранительных органов, но и способствовать увеличению уровня доверия к работникам полиции со стороны населения.
Keywords: правоохоронні органи; медіація; зарубіжний досвід; law enforcement agencies; mediation; foreign experience; правоохранительные органы; медиация; зарубежный опыт