Теоретичні аспекти проблеми психологічної якості життя людини - Ткаченко, М. А.; Tkachenko, M. A.; Ларіонов, С. О.; Larionov, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3027-8535 (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 284-286, 2016)
Представлено результати теоретичного аналізу проблеми психологічної якості життя людини. Наведено підходи до розуміння психологічної якості життя. Показано її складові, критерії, та чинники розвитку.

The results of the theoretical analysis of the problem of the psychological quality of human life are presented. Approaches to understanding the psychological quality of life are given. Its components, criteria, and factors of development are shown.

Представлены результаты теоретического анализа проблемы психологического качества жизни человека. Приведены подходы к пониманию психологического качества жизни. Показаны ее составляющие, критерии и факторы развития.
Ткаченко, М. А. Теоретичні аспекти проблеми психологічної якості життя людини / Маргарита Анатоліївна Ткаченко, Станіслав Олександрович Ларіонова // Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 284-286.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; психологічна якість життя; psychological quality of life; психологическое качество жизни; стиль життя; lifestyle; стиль жизни; спосіб життя; way of life; образ жизни