Проблеми гендерної ідентифікації сучасної молоді - Твердохвалова, Ю. Л.; Tverdokhvalova, Yu. L.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8431-0943 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 456-457., 2019)
Автором зазначено, що однією з найважливіших задач сучасного суспільства є усвідомлення важливості даної проблеми і розробки комплексного підходу у вирішенні питань, пов’язаних з гендерною ідентичністю молодого покоління. Результатом такого серйозного осмислення молодіжних проблем, можуть стати корінні перетворення в самих різних сферах нашої життєдіяльності.

The author noted that one of the most important tasks of modern society is the awareness of the importance of this problem and the development of an integrated approach to solving issues related to the gender identity of the younger generation. The result of such a serious understanding of youth problems can be radical changes in various spheres of our life.

Автором отмечено, что одной из важнейших задач современного общества есть осознание важности данной проблемы и разработки комплексного подхода в решении вопросов, связанных с гендерной идентичностью молодого поколения. Результатом столь серьезного осмысления молодежных проблем могут стать коренные преобразования в самых разных сферах нашей жизнедеятельности.
Твердохвалова, Ю. Л. Проблеми гендерної ідентифікації сучасної молоді / Ю. Л. Твердохвалова // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 456-457.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; гендерна ідентифікація; гендерная идентификация; gender identity; сучасна молодь; современная молодежь; new generation; гендерна ідентичність молодого покоління; гендерная идентичность молодого поколения; gender identity of the younger generation; соціальна ідентичність; социальная идентичность; social identity; гендерні стереотипи; гендерные стереотипы; gender stereotypes; процес соціалізації; процесс социализации; socialization process