Становлення забезпечення публічної безпеки в Україні за часів правління Петра І та Катерини ІІ - Панова, О. О.; Panova, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3533-5076 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.). - Харків : ХНУВС, 2019. - С. 162-164, 2019)
В статті розглянуто невеликий етап розвитку законодавства, у сфері забезпечення публічної безпеки, на території українських земель, що знаходились під владою Росії за часів правління Петра І та Катерини ІІ.

The article considers a small stage in the development of legislation in the field of ensuring public security on the territory of Ukrainian lands, which were under Russian rule during the reign of Peter I and Catherine II.

В статье рассмотрен небольшой этап развития законодательства в сфере обеспечения публичной безопасности на территории украинских земель, находившихся под властью России во времена правления Петра I и Екатерины II.
Панова О. О. Становлення забезпечення публічної безпеки в Україні за часів правління Петра І та Катерини ІІ / О. О. Панова // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. — Харків : ХНУВС, 2019. - С. 162-164.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Росія; Петро І; Катерина ІІ; публічна безпека; поліція; Россия; Петр І; Екатерина II; публичная безопасность; полиция; Russia; Peter I; Catherine II; public safety; police; Історія держави та права. History of the State and Law. История государства и права; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность