Окремі питання кваліфікації злісної непокори законному розпорядженню (вимозі) поліцейського - Чишко, К. О.; Chyshko, K. O.; Чишко Катерина Олександрівна (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р). – Харків, 2016. – С. 357-360, 2016)
Розкрито окремі питання кваліфікації таких адміністративних правопорушень як злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків.

Separate issues of the qualification of such administrative offenses as malicious disobedience to a legal order or demand of a police officer in the performance of his official duties have been revealed.

Раскрыты отдельные вопросы квалификации таких административных правонарушений как злостное неповиновение законному распоряжению или требованию полицейского при исполнении им служебных обязанностей.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне правопорушення; злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов'язків; административное правонарушение; administrative offence; malicious disobedience to a lawful order or demand of a police officer in the performance of his official duties; злостное неповиновение законному распоряжению или требованию полицейского при исполнении им служебных обязанностей; поліцейський