Співвідношення принципів вітчизняного права та засад (принципів) виборів народних депутатів України - Марцеляк, С. М.; Martseliak, S. M. (Форум права. – 2013. – № 3. – С. 363–371, 2013)
Досліджено підхід вітчизняних та зарубіжних науковців щодо розуміння природи принципів права, засад виборів народних депутатів України, їх класифікації. Визначено співвідношення принципів вітчизняного права та засад (принципів) виборів народних депутатів України, як їх складової. The article studied approach native and foreign scientists on understanding the nature of the principles of law and the principles of the election of people’s deputies of Ukraine, their classification. The correlation of the principles of the domestic law and the principles of elections of people’s deputies of Ukraine was formed. Исследован подход отечественных и зарубежных ученых относительно понимания природы принципов права, принципов выборов народных депутатов Украины, их классификации. Определено соотношение принципов отечественного права и принципов выборов народных депутатов Украины, как их составной.
The Correlation of the Principles of the Native Law and the Principles of Elections of People’s Deputies of Ukraine
Соотношение принципов отечественного права и принципов выборов народных депутатов Украины
Марцеляк, С. М. Співвідношення принципів вітчизняного права та засад (принципів) виборів народних депутатів України [Електронний ресурс] / С. М. Марцеляк // Форум права. – 2013. – № 3. – С. 363–371 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/ FP_index.htm_2013_3_61.pdf.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; принципи; принципы; principles; класифікація; классификация; classification; вибори народних депутатів; выборы народных депутатов; elections of people’s deputies