Соціальний захист населення - Клименко, А. Л.; Klymenko, A. L.; ORCID https://orcid.org/0000-0001-9587-5827 (Розвиток трудового права і права соціального забезпечення: теорія і практика : тези доп. та наук. повідомл. учасників VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 05 жовт. 2018 р.) / за ред. О. М. Ярошенка. – Харків : ФОП Панов А.Н, 2018. – 539 с., 2018)
У збірнику вміщено тексти наукових доповідей і повідомлень, присвячених актуальним науковим і практичним проблемам регулювання відносин та розвитку трудового права і права соціального забезпечення.Тексти доповідей і повідомлень друкуються мовою оригіналу в авторській редакції. В сборнике размещены тексты научных докладов и сообщений, посвященных актуальным научным и практическим проблемам регулировки отношений и развития трудового права и права социального обеспечения.Тексты докладов и сообщений печатаются на языке оригинала в авторской редакции. The collection contains texts of scientific reports and reports on actual scientific and practical problems of regulation of relations and the development of labor law and social security law. The texts of reports and messages will be printed in original language in the author's wording.
Розвиток трудового права і права соціального забезпечення: теорія і практика : тези доп. та наук. повідомл. учасників VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 05 жовт. 2018 р.) / за ред. О. М. Ярошенка. – Харків : ФОП Панов А.Н, 2018. – С. 466-469
Keywords: Юридичні науки. Правоохоронна діяльність (Law sciences. Law enforcement); Трудове право. Право соціального забезпечення (Labor law. Law of social guaranteeing); трудове право; право соціального забезпечення; соціальний захист населення; соціальні гарантії; labor law; right of social security; social protection; social guarantees; трудовое право; право социального обеспечения; социальная защита; социальные гарантии