Імплементація міжнародних антикорупційних стандартів - Салманов, О. В.; Salmanov , O. V.; Терещук, С. С.; Tereshchuk, S. S.; Олексій Салманов (Теоретико-прикладні проблеми кримінального процесу та криміналістики в умовах воєнного стану : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 24 листоп. 2023 р.). – Кам’янець-Подільський : ХНУВС, 2023. – С. 400-402, 2023)
Розглянуто проблемні питання, вирішення яких дозволить сформувати в Україні антикорупційне законодавство, яке відповідає світовим стандартам, попередить можливість виникнення корупційних ризиків в різних сферах суспільства та значно підвищить авторитет нашої країни.

Problematic issues were considered, the solution of which will allow the formation of anti-corruption legislation in Ukraine that meets world standards, will prevent the possibility of corruption risks in various spheres of society and will significantly increase the authority of our country.

Рассмотрены проблемные вопросы, решение которых позволит сформировать в Украине антикоррупционное законодательство, отвечающее мировым стандартам, предотвратит возможность возникновения коррупционных рисков в разных сферах общества и значительно повысит авторитет нашей страны.
Keywords: корупція; corruption; коррупция; протидія корупції; anti-corruption; противодействие коррупции; міжнародні антикорупційні стандарти; international anti-corruption standards; международные антикоррупционные стандарты; антикорупційне законодавство; anti-corruption legislation; антикоррупционное законодательство