Окремі питання доказування в адміністративному судочинстві України - Дубенко, О. М.; Dubenko, O. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 43 - С. 181-186, 2008)
Враховуючи та виходячи з аналізу практики застосування правових норм, що регулюють процес доказування в КАС України, визначено необхідність подальшого вдосконалення процесу доказування в адміністративному судочинстві, виконання якого повинно бути покладене на Вищий адміністративний суд України та Верховну Раду України. Учитывая и исходя из анализа практики применения правовых норм, регулирующих процесс доказывания в КАС Украины, определена необходимость дальнейшего совершенствования процесса доказывания в административном судопроизводстве, выполнение которого должно быть возложено на Высший административный суд Украины и Верховную Раду Украины. Taking into account and proceeding from the analysis of the practice of application of legal norms governing the process of proving in the CAS of Ukraine, the necessity of further improvement of the process of proving in administrative justice is determined, the execution of which should be vested in the Supreme Administrative Court of Ukraine and the Verkhovna Rada of Ukraine.
Дубенко, О. М. Окремі питання доказування в адміністративному судочинстві України / О. М. Дубенко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2008. – Вип. 43. – С. 181-186.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; доказування в адміністративному судочинстві; evidence in administrative proceedings; доказывания в административном судопроизводстве