Класифікація видів звітності за різними ознаками - Дядін, А. С.; Diadin, A. S. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 1 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 97, 2023)
Розглянуто види звітності, які можна класифікувати за джерелами інформації та показниками. Вдосконалення класифікації видів звітності підприємства допоможе вдосконалити систему прийняття управлінських рішень, відкрити нові шляхи до інвестицій, як основної мети ефективності підприємницької діяльності.

Types of reporting that can be classified by sources of information and indicators are considered. Improving the classification of types of enterprise reporting will help to improve the management decision-making system, open new avenues for investment, as the main goal of business efficiency.

Рассмотрены виды отчетности, которые можно классифицировать по источникам информации и показателям. Совершенствование классификации видов отчетности предприятия поможет усовершенствовать систему принятия управленческих решений, открыть новые пути к инвестициям как основную цель эффективности предпринимательской деятельности.
Keywords: звітність; reporting; отчетность; фінансова звітність; financial statements; финансовая отчетность; класифікація; classification; классификация