Поняття і класифікація причин та умов, що сприяють вчиненню злочину - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258 (Форум права. - 2008. - № 2. – С. 323- 327, 2008)
Досліджена розробка прикладного поняття причин та умов, що сприяють вчиненню злочину, а також їх класифікація на основі різних підстав та за допомогою різних критеріїв.

The article is devoted to elaboration of applied ditions, which assist in crime committing, and to their classification on the ground of different bases with the help of different criteria.

Исследована разработка прикладного понятия причин и условий, способствующих совершению преступления, а также их классификация на базе различных оснований и с помощью различных критериев.
Definition and classification of reasons and conditions which assist in crime committing
Понятие и классификация причин и условий, способствующих совершению преступления
Литвинов, О.М. Поняття і класифікація причин та умов, що сприяють вчиненню злочину [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 2. – С. 323-327. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-2/08lomsnz.pdf.
Литвинов О. М. "Поняття і класифікація причин та умов, що сприяють вчиненню злочину." Форум права 2 (2008): 323-327.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; причини та умови злочинності; причины и условия преступности