Деякі особливості призначення судових експертиз під час розслідування посягань на працівників правоохоронних органів - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Актуальні питання судової експертизи і криміналістики : зб. матеріалів міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 150-річчю з дня народження Засл. проф. М. С. Бокаріуса (м. Харків, 18-19 квіт. 2019 р.). - Харків: ХНДІСЕ, 2019. - С. 167-169, 2019)
У тезах доповіді розглянуті деякі особливості призначення судових експертиз під час розслідування посягань на працівників правоохоронних органів.

The abstracts of the report consider some features of the appointment of forensic examinations during the investigation of encroachments on law enforcement officers.

В тезисах доклада рассмотрены некоторые особенности назначения судебных экспертиз при расследовании посягательств на работников правоохранительных органов.
Гусєва В. О. Деякі особливості призначення судових експертиз під час розслідування посягань на працівників правоохоронних органів / Гусєва В. О. // Актуальні питання судової експертизи і криміналістики : зб. матеріалів міжнарод. наук.-практ. конф., присвяченої 150-річчю з дня народження Засл. проф. М. С. Бокаріуса (м. Харків, 18-19 квіт. 2019 р.) / Мін-во юстиції України, Харків. наук.-досл. ін-т суд. експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса. - Харків: ХНДІСЕ, 2019. - С. 167-169.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судова експертиза; судебная экспертиза