Проблеми правового регулювання трудових відносин зі спортсменами - Чорноус, О. В.; Chornous, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1475-7990 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 57-59, 2019)
Дослідження присвячено визначенню правового регулювання у сфері професійного спорту. На підставі проведеного аналізу чинного законодавства надано пропозиції щодо його вдосконалення.

The study is devoted to the definition of legal regulation in the field of professional sports. Based on the analysis of the current legislation, proposals for its improvement were provided.

Исследование посвящено определению правового регулирования в сфере профессионального спорта. На основании проведенного анализа действующего законодательства даны предложения по его совершенствованию.
Чорноус, О. В. Проблеми правового регулювання трудових відносин зі спортсменами / О. В. Чорноус // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 31 трав. 2019 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. - Харків: ХНУВС, 2019. - С. 57-59.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; трудові правовідносини; labor relations; трудовые правоотношения; правове регулювання праці; правовое регулирование труда; legal regulation of labor; спортсмен; athlete; спортсмен; професійний спорт; профессиональный спорт; professional sport