Правова природа права свободи світогляду та віросповідання у цивільному праві України - Бринчак, М. П.; Brynchak, M. P. (Європейські перспективи. - 2018. - № 2. - С. 163-168, 2018)
Досліджено право на свободу світогляду та віросповідання, як особисте немайнове право, що забезпечує соціальне буття фізичної особи. Визначено його правову природу та характерні ознаки. The right to freedom of worldview and religion as a personal intangible right that ensures the social existence of an individual has been studied. Its legal nature and characteristics are determined. Исследовано право на свободу мировоззрения и вероисповедания как личное неимущественное право, обеспечивающее социальное бытие физического лица. Определены его правовая природа и характерные признаки.
Бринчак, М. П. Правова природа права свободи світогляду та віросповідання у цивільному праві України / Бринчак Маріанна Петрівна // Європейські перспективи. - 2018. - № 2. - С. 163-168.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; особисті немайнові права; личные неимущественные права; personal intangible rights; свобода світогляду та віросповідання; свобода мировоззрения и вероисповедания; freedom of world view and religion; право на свободу світогляду та віросповідання; право на свободу мировоззрения и вероисповедания; right to freedom of thought and religion; правова природа; правовая природа; legal nature; цивільне регулювання; гражданское регулирование; civil regulation