Методичні рекомендації щодо використання рольових ігор на заняттях з іноземної мови - Краснова, Н. В.; Krasnova, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1986-9083 (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 501-511, 2017)
Наведено методичні рекомендації щодо використання рольових ігор на заняттях з іноземної мови.

Methodical recommendations on the use of role-playing games in foreign language classes are given.

Приведены методические рекомендации по использованию ролевых игр на занятиях по иностранному языку.
Краснова, Н. В. Методичні рекомендації щодо використання рольових ігор на заняттях з іноземної мови / Краснова Н. В. // Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. / за заг. ред. В. В. Сокуренка. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 501-511.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Україна. Ukraine. Украина; вивчення іноземних мов; изучение иностранных языков; learning foreign languages; рольові ігри; role games; ролевые игры