Процесуальна діяльність прокурора на початку досудового розслідування - Шевцова, К. В.; Shevtsova, K. V. (Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 2 (23), т. 3. – С. 303-308, 2018)
У статті здійснено аналіз доктринальних і нормативних джерел з питань процесуальної діяльності прокурора на початку досудового розслідування. Дослідження даного питання проведено з урахуванням наступних складових діяльності прокурора на цьому етапі: 1) приймання заяв, повідомлень про кримінальні правопорушення або самостійне виявлення обставин, що можуть свідчити про їх вчинення; 2) реєстрація та розгляд заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення; 3) внесення відомостей до ЄРДР; 4) надання органу досудового розслідування доручення про проведення досудового розслідування.

The article analyzes the doctrinal and normative sources on the prosecutorial process at the beginning of the pre-trial investigation. The investigation of this issue was conducted taking into account the following components of the prosecutor’s activity at this stage: 1) acceptance of statements, reports of criminal offenses or independent identification of circumstances that may indicate their commission; 2) registration and consideration of statements and reports on criminal offenses; 3) entering the ERDF; 4) providing the pre-trial investigation authority with a pre-trial investigation order.

В статье осуществлен анализ доктринальных и нормативных источников касательно процессуальной деятельности прокурора в начале досудебного расследования. Исследование данного вопроса проведено с учетом следующих составляющих деятельности прокурора на этом этапе: 1) прием заявлений, сообщений об уголовных правонарушениях или самостоятельное выявление обстоятельств, которые могут свидетельствовать об их совершения; 2) регистрация и рассмотрение заявлений, сообщений об уголовных правонарушениях; 3) внесение сведений в ЕРДР; 4) предоставление органу досудебного расследования поручения о проведении досудебного расследования.
Procedural activities of the prosecutor at the beginning of the pre-trial investigation
Процессуальная деятельность прокурора в начале досудебного расследования
Шевцова, К. В. Процесуальна діяльність прокурора на початку досудового розслідування / К. В. Шевцова // Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 2 (23), т. 3. – С. 303-308.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; досудове розслідування; досудебное расследование; pre-trial investigation; прокурор; prosecutor; початковий етап розслідування; начальный этап расследования; initial stage of the investigation; процесуальна діяльність; процессуальная деятельность; procedural activity; прокурорський нагляд; прокурорский надзор; prosecutorial supervision; повноваження; полномочия; powers