Рівень фізичної підготовленості як умова для вступу в Національну поліцію України - Кушніренко, Р. О.; Kushnirenko, R. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3190-5964; Константинов, Д. В.; Konstantynov, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0431-7999 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 73-75, 2020)
В роботі проведено короткий аналіз вимог щодо фізичної підготовленості та розвитку фізичних здібностей кандидатів для вступу на службу в органи Національної поліції України.

The paper provides a brief analysis of the requirements for physical fitness and the development of candidates' physical abilities to enter the service bodies of the National Police of Ukraine.

В работе проведен краткий анализ требований к физической подготовленности и развития физических способностей кандидатов для поступления на службу в органы Национальной полиции Украины.
Кушніренко, Р. О. Рівень фізичної підготовленості як умова для вступу в Національну поліцію України / Кушніренко, Р. О. , Константинов, Д. В. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 73-75.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; підготовка поліцейських кадрів; подготовка полицейских кадров; police training; фізичні здібності; физические способности; physical abilities; фізична підготовленість; физическая подготовленность; physical preparedness