Використання автоматизованих систем відеодокументування переміщень об'єкта для протидії торгівлі людьми - Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7674-3164; Хлєстков, О. В.; Khliestkov, O. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8777-8269; Ницюк, С. П.; Nytsiuk, S. P.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8251-642X (Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : збірник матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (23 листоп. 2018 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 303-306., 2018)
Запропонована система відеодокументування переміщень об'єкта для протидії торгівлі людьми з використанням системи геолокації GSM оператора та GPS навігації.

Object movements video documentation system with GSM operator's geolocation system and GPS navigation is proposed for combating with human traffick.

Предложена система видеодокументирования перемещений объекта для противодействия торговле людьми с использованием системы геолокации GSM оператора и GPS навигации.
Мордвинцев, М. В. Використання автоматизованих систем відеодокументування переміщень об'єкта для протидії торгівлі людьми / М. В. Мордвинцев, О. В. Хлєстков, С. П. Ницюк // Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми : збірник матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (23 листоп. 2018 р., м. Харків) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 303-306.
Keywords: відеофіксація; video fixation; видеофиксация; геолокація; боротьба з торгівлею людьми; пошук правопорушників; geolocation; fight against terrorism; search for offenders; геолокация; торгівля людьми; поиск правонарушителей; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины